MUUME wystawcą na targach European RetailExpo 2018 w Warszawie

Serdecznie zapraszamy do udziału w  targach i konferencji European Retail Expo 2018, które odbędą się w dniach 18 i 19 kwietnia w centrum kongresowym Novotel Warszawa Centrum, przy ul. Marszalkowskiej 94/98.

Zakres tematyczny targów:

·         Technologie informatyczne dla handlu,

·         Innowacyjny marketing,

·         VR / AR w biznesie,

·         Projektowanie, aranżacja i wyposażenie przestrzeni handlowych,

·         Logistyka,

·         Usługi finansowe.

Eksperci MUUME S.A. będą do Państwa dyspozycji przez cały okres trwania targów na stoisku A2.  Przedstawimy pełną paletą naszych rozwiązań w zakresie digitalizacji procesów zakupowych oraz płatności, w tym oferowaną innowacyjną platformę MUUME.

O targach European Retail Expo 2018

Podczas European Retail Expo 2018 zaprezentowana zostanie oferta ponad 100 firm, a wśród gości będzie ponad około1000 przedstawicieli sektora retail z Polski i Europy - zarówno osoby zarządzające sieciami handlowymi we wszystkich formatach, a także dostawcy technologii, usług i wyposażenia dla branży. W ciągu dwóch dni uczestnicy zapoznają się z ofertą wystawców, wezmą udział w konferencji oraz 4Retail Showcase Day i wieczornym afterparty. Wszystko w celu wymiany doświadczeń i budowania relacji biznesowych.

Więcej informacji: http://europeanretailexpo.com/

MUUME jest innowacyjną, prężnie rozwijającą się firmą działającą w obszarze FinTech, która stanowi unikalne połączenie zespołu menadżerskiego, doświadczonego w branży zaawansowanych technologii informatycznych, nowoczesnych cyfrowych usług płatności, marketingu oraz handlu.

Jesteśmy ekspertami w budowaniu wydajnych i innowacyjnych rozwiązań technologicznych, umożliwiających naszym klientom uzyskanie przewagi rynkowej poprzez zwiększenie potencjału sprzedaży.

Specjalizujemy się w digitalizacji codziennych procesów zakupowych oraz płatności przy użyciu smartfona, łącząc je ściśle z usługami bankowymi oraz programami lojalnościowymi.

Zakupy, gromadzenie informacji oraz płatność nigdy wcześniej nie były tak proste i szybkie, a cały proces odbywa się cyfrowo za pośrednictwem platformy MUUME, niezależnie od tego, czy ma miejsce w punkcie sprzedaży, w podróży czy też w domu.

Aplikacja mobilna MUUME to innowacyjne rozwiązanie dla użytkowników, które może im towarzyszyć przez cały dzień.

Polska spółka MUUME S.A. oferuje pełną paletę produktów i rozwiązań międzynarodowej grupy MUUME.

Więcej informacji: https://muume.pl/

Kontakt: