MUUME weźmie udział w „Poland & CEE Retail Summit 2018” w Warszawie

MUUME weźmie udział w jubileuszowej, dziesiątej edycji  „Poland & CEE Retail Summit 2018”,  która odbędzie się w Hotelu Hilton, w dniach 13 - 14 marca 2018 r.

Prezesi największych sieci handlowych oraz osoby odpowiadające za najważniejsze operacje zarówno po stronie handlu detalicznego oraz hurtowego, jak i po stronie producenckiej, spotkają się na dorocznym szczycie „Poland & CEE Retail Summit". Intrygującym punktem programu będzie z pewnością pierwsze w Polsce wystąpienie przedstawiciela giganta branży detalicznej, firmy Amazon. Prelekcję wygłosi Paul Misener, wiceprezes ds. innowacji.

Tegoroczny Kongres „Poland & CEE Retail Summit 2018” to sesja plenarna z podzielona na sześć równoległych sesji tematycznch: • Handel w Polsce 2020 • Retail Online • Współpraca sieć Handlowa-Dostawcy  • Supply Chain Excellence  • Omnishopper w świecie marek  • Retail Futorology

Przedstawiciele MUUME S.A. będą do Państwa dyspozycji przez cały okres trwania Konferencji.  Przedstawimy pełną paletą naszych rozwiązań w zakresie digitalizacji procesów zakupowych oraz płatności, w tym oferowaną innowacyjną platformę MUUME.

Serdecznie zapraszamy!

O Poland & CEE Retail Summit

Blue Business Media - lider polskiej profesjonalnej branży konferencyjnej - specjalizuje się w organizacji spotkań w formule kongresów i warsztatów skierowanych do grup profesjonalistów w obszarach: zarządzania, marketingu, sprzedaży, obsługi klienta, finansów, controllingu, zakupów, IT, prawa i compliance, HR, logistyki oraz produkcji.

W ciągu 8 lat działalności na polskim rynku spotkania organizowane przez BBM zgromadziły ponad 23 000 uczestników z 3400+ firm, w tym przedstawicieli 85 na 100 największych firm w Polsce (według wartości przychodów).

Tworzymy wydarzenia, które dostarczają gotowe do zaimplementowania rozwiązania (informacyjne i biznesowe), odpowiadające na aktualne wyzwania oraz przygotowujące biznes na problemy i możliwości jutra.

Nasze produkty rozwijamy w oparciu o autorską metodologię, jasno definiując najważniejsze dla każdego wydarzenia elementy: Społeczność, Cel , Impakty, Formuła na bazie wywiadów z Uczestnikami i starannego researchu rynku. Każde wydarzenie to starannie zaplanowany „ekosystem”, którego celem jest – optymalizacja korzyści Uczestników i Customer Experience.

Więcej informacji: http://retail-conferences.com/

MUUME jest innowacyjną, prężnie rozwijającą się firmą działającą w obszarze FinTech, która stanowi unikalne połączenie zespołu menadżerskiego, doświadczonego w branży zaawansowanych technologii informatycznych, nowoczesnych cyfrowych usług płatności, marketingu oraz handlu.

Jesteśmy ekspertami w budowaniu wydajnych i innowacyjnych rozwiązań technologicznych, umożliwiających naszym klientom uzyskanie przewagi rynkowej poprzez zwiększenie potencjału sprzedaży.

Specjalizujemy się w digitalizacji codziennych procesów zakupowych oraz płatności przy użyciu smartfona, łącząc je ściśle z usługami bankowymi oraz programami lojalnościowymi.

Zakupy, gromadzenie informacji oraz płatność nigdy wcześniej nie były tak proste i szybkie, a cały proces odbywa się cyfrowo za pośrednictwem platformy MUUME, niezależnie od tego, czy ma miejsce w punkcie sprzedaży, w podróży czy też w domu.

Aplikacja mobilna MUUME to innowacyjne rozwiązanie dla użytkowników, które może im towarzyszyć przez cały dzień.

Polska spółka MUUME S.A. oferuje pełną paletę produktów i rozwiązań międzynarodowej grupy MUUME.

Więcej informacji: https://muume.pl/

Kontakt: