MUUME w nowej siedzibie w Krakowie

Miło nam poinformować, iż pod koniec maja 2018r. miało miejsce oficjalne otwarcie nowej siedziby naszej spółki, przy ul. Josepha Conrada 29A w Krakowie.

Poprzez nową lokalizację pragniemy wyjść na przeciw oczekiwaniom zarówno naszych partnerów biznesowych, jak również pracowników. Zmiana ta pozwoli nam sprawniej obsłużyć dotychczasowych oraz przyszłych klientów i jednocześnie znacznie poprawi komfort codziennej pracy. Wybierając obecną siedzibę zwróciliśmy szczególną  uwagę na jej usytuowanie, czyli bliskość centrum miasta jak i łatwą komunikację z portem lotniczym Balice oraz obwodnicą.

W części biurowej, poza miejscami przeznaczonymi do pracy znajdują się sale konferencyjne oraz laboratoria nowych technologii rozwiązań platformy MUUME. Cały obiekt jest w pełni klimatyzowany i zbudowany według nowoczesnych, a zarazem klasycznych rozwiązań architektonicznych.

Jednocześnie chcielibyśmy serdecznie podziękować naszym zagranicznym gościom, którzy pomimo wielu obowiązków zaszczycili Nas swoją obecnością, na oficjalnym otwarciu nowego biura spółki.

Mamy nadzieję, że nowa siedziba będzie dla naszych pracowników nie tylko komfortowym miejscem pracy, ale także „kopalnią nowych pomysłów”.

MUUME jest innowacyjną, prężnie rozwijającą się firmą działającą w obszarze FinTech, która stanowi unikalne połączenie zespołu menadżerskiego, doświadczonego w branży zaawansowanych technologii informatycznych, nowoczesnych cyfrowych usług płatności, marketingu oraz handlu.

Jesteśmy ekspertami w budowaniu wydajnych i innowacyjnych rozwiązań technologicznych, umożliwiających naszym klientom uzyskanie przewagi rynkowej poprzez zwiększenie potencjału sprzedaży.

Specjalizujemy się w digitalizacji codziennych procesów zakupowych oraz płatności przy użyciu smartfona, łącząc je ściśle z usługami bankowymi oraz programami lojalnościowymi.

Zakupy, gromadzenie informacji oraz płatność nigdy wcześniej nie były tak proste i szybkie, a cały proces odbywa się cyfrowo za pośrednictwem platformy MUUME, niezależnie od tego, czy ma miejsce w punkcie sprzedaży, w podróży czy też w domu.

Aplikacja mobilna MUUME to innowacyjne rozwiązanie dla użytkowników, które może im towarzyszyć przez cały dzień.

Polska spółka MUUME S.A. oferuje pełną paletę produktów i rozwiązań międzynarodowej grupy MUUME.

Więcej informacji: https://muume.pl/

Kontakt: