MUUME nawiązało ścisłą współpracę z 3S Data Center

Jest nam niezmiernie miło poinformować, iż od czerwca br. MUUME S.A. poprzez nawiązanie ścisłej współpracy z firmą 3S Data Center S.A., zwiększyło bezpieczeństwo danych klientów poszerzając zasoby spółki o sprawdzone, dedykowane rozwiązanie Cloud2B, w skład którego wchodzą profesjonalne usługi i środowisko Data Center. Partner biznesowy MUUME będzie dbał o bezpieczeństwo danych we wszystkich projektach spółki realizowanych na terenie Polski wraz z profesjonalnym zespołem inżynierskim Grupy MUUME.

Współpraca zakłada wykorzystanie nowoczesnego środowiska klastra centrów danych, gwarantującego zaawansowane technologie sieci transmisji danych, z zastosowaniem rozwiązań do przetwarzania danych rozproszonych i systemów backupu.

Nawiązując współpracę z wiodącym dostawcą usług centrum danych w regionie, wspólnie z międzynarodowymi centrami kompetencji developerskich i inżynierskich MUUME, spółka staje się w pełni profesjonalnym dostawcą rozwiązań informatycznych, zapewniających wysokie bezpieczeństwo przechowywania i przetwarzania danych w środowisku baz Big Data.

MUUME, jako dostawca rozwiązań do digitalizacji procesów zakupowych i sprzedaży, w tym m.in. rozwiązań Scan&Pay, Preordering oraz Click&Collect, świadczy usługi na poziomie gwarantującym odpowiednie SLA oraz ciągłość działania usług naszych klientów, dostosowaną do ich zakresu działalności biznesowej.